Informație actualizată în data de 4 Mai 2021

Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul https://www.pidsecondopinion.ro/. Utilizarea site-ului, autentificarea și accesul la serviciile oferite presupun implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele ce decurg din acceptarea acestora.

Acceptul dumneavoastră

Orice persoană care accesează acest site https://www.pidsecondopinion.ro/ trebuie să citească termenii și condițiile de utilizare prezentate. Utilizând și/sau vizitând acest site acceptați automat acești termeni în totalitate. Dacă nu sunteți de acord vă rugăm să încetați utilizarea acestui site.

Proprietatea intelectuală

Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea S.C DSystems S.R.L și a "Asociația Doctor Victor Babeș" Timișoara. Reproducerea unor părti sau a întregului conținut, sub orice formă, este interzisă. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusă, retransmisă ori stocată pe un alt website sau într-un alt tip de sistem electronic de înregistrare.

Acces și securitate

Accesul se realizează printr-o conexiune securizată cu un certificat de securitate SSL. Proprietarul depune eforturi considerabile pentru actualizarea site-ului dar nu își asumă responsabilitatea și nu garantează acuratețea și corectitudinea informațiilor medicale. Proprietarul își declină orice răspundere legată de acuratețea, exhaustivitatea sau utilizarea acestor informații, precum și în ceea ce privește actualizarea acestora. Proprietarul nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Denegare de responsabilitate

Utilizarea acestui site se face pe riscul exclusiv al utilizatorului. Proprietarul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile directe, indirecte sau care derivă din utilizarea informațiilor existente în cadrul site-ului, iar toate garantiile implicite prin efortul legii sau al uzanțelor sunt excluse în masura permisă de catre legislația română.

Garanții

Cu excepția conformității exprimate în Termenii și condițiile de utilizare nu se oferă nicio promisiune specifică despre îmbunătățirea condiției medicale. Disponibilitatea site-ului, funcțiile specifice, fiabilitatea sau capacitatea dumneavoastra de a completa informațiile considerate necesare de către dumneavoastră nu fac parte din garanțiile oferite de catre https://www.pidsecondopinion.ro/.

Informații

Informațiile medicale publicate sunt verificate de către o echipă de medici specialiști. Scopul acestora este de a oferi informații științifice și de specialitate medicală, realizate într-un limbaj accesibil oricărui pacient. Datele medicale introduse nu se vor folosi și nu vor fi prelucrate în niciun fel datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Va sfătuim ca, pe lânga recomandările obținute să consultați unul dintre medicii nostri specialiști pentru obținerea unui sfat competent dedicat.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor cu privire la site, numele de domeniu si informațiile existente pe acestea aparțin S.C DSystems S.R.L și "Asociația Doctor Victor Babeș" Timișoara. Proprietarul își rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace utilizarea și de a solicita sancționarea potrivit legii a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conținutului sau securității acestora.

Limitări medicale

Sunteți de acord și acceptați că:

  • -evaluarea medicală primită este limitată și provizorie
  • -evaluarea medicală completă în persoană este obligatorie
  • -echipa interdisciplinară nu are toate datele clinice medicale
  • -lipsa unui examen fizic direct poate afecta capacitatea profesională a medicului de a evalua starea medicală

Limitări tehnice

Tot ceea ce ține de acest site, toate informațiile și serviciile sunt furnizate pe principiul "ca atare" și "atât timp cât sunt disponibile". Proprietarul nu oferă nicio garantie, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site precum și serviciile oferite inclusiv, dar fară limitare, funcționarea, informarea, conținutul, sau materialele oferite pe site; în niciun caz Proprietarul nu va fi răspunzator pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau pe cale de consecință decurgând din utilizararea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau care rezultă din greșeli, omisiuni, întreruperi, ștergerea, sau orice eșec de performanță medicală.

Autorizarea dumneavoastră

Prin solicitarea serviciului de Second Opinion prin intermediul https://www.pidsecondopinion.ro/ ne autorizați să colectăm documente medicale în numele dumneavoastră, stoca și transmite echipei interdisciplinare toate aceste documente.

Despăgubire

Sunteți de acord să exonerați de răspundere și să apărati, despăgubiti şi ţine neatinse S.C DSystems S.R.L Timișoara și Asociația Doctor "Victor Babeș" Timișoara împotriva oricăror daune, pierderi, costuri, sentințe, onorarii, amenzi şi alte cheltuieli pe care le suferă (inclusiv onorarii legale și cheltuieli de judecată), decurgând din, sau legate de oricare dintre următoarele:

  • -utilizarea de către dumneavoastră sau incapacitatea de a utiliza https://www.pidsecondopinion.ro/
  • -orice încalcare a acestui document Termeni și condiții de utilizare sau oricaror altor termeni, condiții sau declarații de confidentialitate de către dumneavoastră

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de utilizare.